Forum

You need to log in to create posts and topics.

adidas superstar online

Voor de ultieme retro-geïnspireerde look heeft de adidas Originals Gazelle publieksfavoriete herwerkingen geleverd sinds de OG-trainer een paar jaar geleden nieuw leven werd ingeblazen. Sindsdien biedt Three Stripes populaire iteraties aan, zoals een "Stitch & Turn" -pakket en een ingetogen colorway in "Orchid Tint". Nu introduceert de sportkledinggigant een eigenzinnig, zomerklaar model dat zeker een favoriet zal worden voor elke sneakerrotatie. In samenwerking met het Braziliaanse ontwerpbureau The FARM Company, adidas gazelle heren kopen benadrukt de nieuwste release een opvallend polka dot-patroon geïnspireerd door Brazilië's "kleine stap" straatdans - ook bekend als passinho in het Portugees.

Vorige week bracht adidas Originals een nieuwe "Stitch & Turn"-techniek in première die nu wordt toegepast op de Gazelle. Dit klassieke silhouet, waarvan het bovenwerk volledig naadloos is, is verkrijgbaar in 'Wonder Pink', donkergroen en zwart. Three Stripes-branding is in reliëf gemaakt in het premium suède, adidas senseboost go dames online waardoor elk spoor van naaien wordt verborgen. In echte adi-traditie worden aan elk paar een witte tussenzool en tonglabel toegevoegd. Het pakket is ook een aanvulling op Daniëlle Cathari's buzzy trainingspaklijn die verkrijgbaar is in een hele reeks lentetinten.

Adidas overbrugt de kloof tussen prestatie- en lifestyle-slijtage en tikt op Extra Butter om zijn eigen merk van straatgevoeligheid naar een exclusieve AlphaBOUNCE Beyond-kleurstelling te brengen. Geïnspireerd door VO2 Max-training - een toespeling op het hardlooperfgoed van het schoeisel - herdenkt het model de atletische conditioneringspraktijk naast een ervaringsgerichte pop-up in de winkel. De gestileerde kicks ondersteunen  adidas alphabounce goedkoop de prestatiekenmerken van de sneaker en zitten bovenop een wit gespikkelde Bounce-tussenzool met een grijs Seamless Forgedmesh-bovenwerk.

EINDE. De sterke samenwerkingsrelatie tussen kleding en adidas superstar online kopen gaat deze maand door, nu de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde herenkledingretailer zijn bijdrage aan de viering van het 50-jarig jubileum van de Superstar introduceert, het door Japan geïnspireerde speciale kleurenschema "Alternative Luxury". het hele jaar door nieuwe releases, te beginnen met nieuwe en opwindende variaties voordat ze overgaan op meer sneaker-gerichte samenwerkingen en speciale edities.